18 февруари 2011 | Кафе пауза

Водолија и водолија – љубовна комбинација

Како визионери и индивидуалисти, водолиите се залагаат за културни реформи и интелигентни иновации. Сè додека двајцата партнери постојано се потсетуваат дека треба да ја одржуваат нивната романтика...

Кога денот и ноќта стануваат пријатели

Оваа приказна е производ на студиото Пиксар. Филмот ја имаше својата премиера лани летоска, заедно со познатиот „Приказна за играчките 3“, а претставува нешто досега невидено од Пиксар, спој на 2Д и 3Д анимација. Уживајте!
Датум: 18 фев 2011
, Автор:

Познатите фаци во филмски утки

Никој не е безгрешен па така ни познатите, а во овој случај зборуваме за нивниот избор на филмските улоги. Лошиот филм, исто како и добриот, е заеднички труд, но најчесто на актерите најмногу им се „пишува“.

Најбизарните секс-закони во САД

Ова се само неколку од најинтересните и најбизарните закони во САД кои се однесуваат на сексуалниот живот на жителите во одредени региони.

Микрокосмос: слики направени со скенинг-електронски микроскоп

Ова спектакуларно издание е патување низ минијатурниот свет кој ни ги прикажува сите убави и неубави детали.