Топ 5 содржини за изминатата недела (31.01-06.02)

Што најмногу се читаше на Кафе пауза минатата недела?
Датум: 06 фев 2011
, Автор:

Астрологијата и вашата улога во семејните драми

Улогата која ја имате во фамилијарните драми, во голем дел е условена од карактеристиките кои ги има вашиот хороскопски знак.

Карикатури на најдобрите фудбалери

Ова е одличен сет од карикатури, кои ги претставуваат најдобрите фудбалери на денешницава.

Вистински пријател

Остаруваме заедно, се случило и да летне по некоја искра на лутина, но признајте дека откако неговите очи ќе ве погалат, се заминува, избледува и единствено што сакате е да го гушнете вашиот најдобар пријател...
Датум: 06 фев 2011
, Автор: