Ден од животот на една манекенка

Погледнете како изгледа еден ден на манекенката Џули Санер токму за време на овогодишната модна недела во Париз.

Кафе Јамајка (Jamaica Coffee)

Совршена кафе напивка после вашиот оброк - брзо се подготвува, има силен вкус „зачинет“ со малку алкохол и изгледа фантастично. Декорацијата ќе ви ја оставиме вам, а еве го рецептот...
Датум: 02 фев 2011
, Автор:

Познатите во South Park

Мајкл Џексон, Бритни Спирс и Барак Обама се само некои од „среќниците“ кои успеале да влезат во некоја епизода од оваа серија. Погледнете кои се другите познати личности кои имаа свое појавување во South Park:

Градски силуети

Сликите се визуелно динамични, демонстрирајќи сооднос помеѓу индивидуата и големите облакодери. Градот се гледа низ силуетата на гледачот, одозгора, притоа прикажувајќи голем број човекови емоции.