Како да освоите девојка со хороскопски знак Стрелец?

Стекнувањето нови возбудливи искуства, е клучот на жените стрелци за остварување на нивните соништа.
Датум: 20 дек 2010
, Автор:

Домино часовник

Спротивно на притисокот и стресот со коишто се соочуваме секојдневно, овој домино часовник, го зема едноставниот и иконски дизајн на доминото и го трансформира во нов начин на прикажување на времето.
Датум: 20 дек 2010
, Автор:

10 најкул работни позиции

Не сите луѓе си ја сакаат работата што ја работат. Поточно, ова е вистинска реткост. Сепак, некои луѓе се прави среќници... или барем нам другите така ни се чини. Еве ги 10-те најкул работни позиции во светот.
Датум: 20 дек 2010
, Автор:

Крзнена табла за пораки

Португалскиот дизајнер Gonçalo Campos креираше табла за пораки од вештачко крзно. На оваа табла може да се оставаат пораки, да се нацрта нешто уникатно или само да се помине со прстите низ крзното...