„Мислев на тебе“

„Мислев на тебе“ (Thought of you) е фантастична 2Д анимација, комбинирана со традиционални техники, дело на уметникот Рајан Вудворд.
Датум: 08 дек 2010
, Автор:

Новогодишни рекламни кампањи

Погледнете неколку интересни рекламни кампањи на инспирирани од божиќната и новогодишната вечер.