06 декември 2010 | Кафе пауза

Повеќе профили на Фејсбук со една (џ)имејл адреса

Сакате да отворите повеќе од еден профил на Фејсбук служејќи се со истата имејл адреса? - Прашањето е „зошто?“. Сериозно, имате повеќе од еден идентитет? Како и да е, сè што ви треба за овој трик е една активна адреса на џимејл.
Датум: 06 дек 2010
, Автор:

Ритмички звуци предизвикани од паѓачки предмети

“Gravitè” е краток филм во режија и продукција на Рену Хале, во кој предмети паѓаат на земја и притоа создаваат ритам.
Датум: 06 дек 2010
, Автор:

Совети за спречување несоница

Несоницата е состојба во која имате проблем да заспиете или пак откако ќе заспиете имате тешкотии да ја задржите таа состојба. Сепак таа не е болест, туку е симптом...
Датум: 06 дек 2010
, Автор:

7-те најчудни аеродроми во светот

Во реалниот свет условите ретко се идеални, а инженерите се принудени да работат со она што го имаат пред себе, а притоа да изградат нешто што ќе биде сигурно, стабилно и безбедно. Видете ги најчудните аеродроми во светот...
Датум: 06 дек 2010
, Автор:

Дива и неверојатна природа

Сплет од најубавите бои и сите годишни времиња, снегот, сонцето и водата се главните елементи на овие неверојатни фотографии. Погледнете некои од нив.