01 декември 2010 | Кафе пауза

Здрава храна препорачлива за секој ден

Здравата, природна и урамнотежена исхрана е услов за добро здравје и виталност. Еве неколку видови храна кои ќе му бидат добредојдени на вашиот организам.
Датум: 01 дек 2010
, Автор:

Google Translate како ритам машина

Од која причина и да сакате да го употребите Google Translate во вашата музичка изведба пред интимна или поширока публика, би било чудно. Сепак, почудно е што воопшто некој се сетил да најде ваква необична примена...
Датум: 01 дек 2010
, Автор:

Стрелец и близнаци – љубовна комбинација

Близнакот во врската ја има улогата на креатор на идеи, а стрелецот ги прифаќа и ги спроведува во акција.
Датум: 01 дек 2010
, Автор:

Што кажува миленичето за вашата работа?

Веб-сајтот CareerBuilder спроведе едно истражување во кое ги прашуваше вработените какво милениче чуваат дома, колку пари заработуваат месечно и колку се задоволни од работата која ја работат. Еве ги резултатите...

Постери за книги, направени од нивниот текст

Постерите направени од фирмата „Postertext“ ви овозможуваат да ја обесите вашата омилена книга на ѕид, буквално. Сите постери се направени од самиот текст во книгата...
Датум: 01 дек 2010
, Автор: