Водич: одберете чанта според вашето тело

Внимавајте кога купувате и одбирате чанти. Тие треба да ги нагласат вашите најдобри делови од телото и да бидат дел од вас.

Паметно барање работа

Има разлика помеѓу оние кои бараат работа и оние кои бараат вработување. Навидум, и двете се сведуваат на истото, но според тоа како ќе се поставите, може да значи дека ќе ја добиете работата или ќе ја изгубите шансата...

Неколку чудни и интересни факти за животните

Ако доволно ја вознемирите, камилата може да ве плукне. Таа е во состојба да изгуби 30% од телесната маса за да зачува вода. Оваа појава би го убила кое било друго животно.
Датум: 30 ное 2010
, Автор:

Необична промоција на скејт-продавница

Дизајнерот Бето Јанц, за потребите на една бразилска скејт-продавница, смислил одличен начин како да придобие повеќе заинтересираност од купувачите.
Датум: 30 ное 2010
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #10

Чисто филтер кафе, елегантно послужено, придружено со есенско ливче... Сосема соодветно за сезонава и вистински избор за љубителите на филтер кафе, без додатоци.
Датум: 30 ное 2010
, Автор: