Компјутери од милион долари

Компјутерите се за да се користат, но што ако воедно можат да бидат и уникатна декорација која ќе го направи просторот препознатлив. Million-Dollar-PC.com ги собира најубавите компјутерски системи на едно место.
Датум: 13 ное 2010
, Автор:

Работи што ги прави една љубовна двојка

Вие двајца се сакате, меѓусебно се поддржувате, луѓето ве препознаваат како љубовна двојка, сродни души сте... Но, има некои работи кои ги (не)свесно ги правите како љубовна двојка кои се непријатни за другите луѓе околу вас.

Кафе Лате (Coffee Latte)

Прекрасен и богат вкус на утринско кафе
Датум: 13 ное 2010
, Автор: