03 ноември 2010 | Кафе пауза

Скорпија и рак – љубовна комбинација

Помеѓу скорпијата и ракот постои силна сексуална привлечност, а кога се заедно, температурата во собата постојано расте. Овие знаци имаат многу заеднички работи...
Датум: 03 ное 2010
, Автор:

Прошетка која ги излудува мажите

Откријте која е магичната формула за чекорење на улица која ги излудува мажите.

Што има во музејот „Галилео“ во Фиренца?

Погледнете дел од изложените научни инструменти во музејот „Галилео“, Фиренца, сите изуми на Галилео.

4 друштвени игри што ги научивме од ТВ сериите

ТВ сериите се добар извор на идеи од каде можете да најдете многу примери за убивање време, решавање несогласувања, пијанење или дебатирање со пријателите за секојдневни работи.
Датум: 03 ное 2010
, Автор:

Домашни кекси за вашето милениче

Покажете му љубов на вашето четириножно милениче преку домашно испечени кекси токму за него.