Нова магична колекција од лакови за нокти

Светски познатата компанија за производи наменети за грижа на ноктите, OPI заедно со Кети Пери и Серина Вилијамс, претстави две нови колекции кои ќе се појават на почетокот на следната година.
Датум: 29 окт 2010
, Автор:

Скорпија и бик – љубовна комбинација

Љубовната врска сочинета од партнери родени во знаците скорпија и бик е страсна, длабока и интензива, на позитивен или негативен начин. Тие се спротивни знаци во зодијакот...
Датум: 29 окт 2010
, Автор:

Вкусот на свежата музика

Некои свират на пијано, други пак на виолина. Најважно е тоа што овие музиканти не треба да ги наштимаат своите инструменти. Нив им е битно само тие да бидат свежи. Па нели музиката не познава граници?

Маса и столчиња од леб

Enoc Armengol креирал сет од две столчиња (Panpaati chairs) и масичка, направени единствено од леб.

Најмодерната библиотека во светот

Откако светот забрзано почнува масивно да се дигитализира, се чини дека урбанизирањето и инвестирањето во зголемување на човечкиот капацитет на просторот, е најпаметниот и најпрофитабилниот...
Датум: 29 окт 2010
, Автор: