27 октомври 2010 | Кафе пауза

Излажи ме (Lie to me)

Вистината е испишана по нашите лица
Датум: 27 окт 2010
, Автор:

Скорпија и овен – љубовна комбинација

Кога луѓе со влијание од планетата Марс стапуваат во љубовна врска, тие се како двајца војници на бојно поле – или се верни сојузници или смртни непријатели.
Датум: 27 окт 2010
, Автор:

Одберете ги боите кои ѝ прилегаат на вашата кожа

Многу важно при избирањето на вистинските бои е одредувањето на онаа која на личноста најмногу ѝ прилега. Пронајдете се во типовите на кожа и погледнете кои бои вам најдобро ви прилегаат.

Чудни направи за пушачите од минатото

Овие луди пронајдоци наменети за пушачите никогаш не ни почнале масовно да се произведуваат, но сепак мора да се каже дека се доста креативни и интересни.
Датум: 27 окт 2010
, Автор:

Еротика од масло на платно

Kim Sung Jin е уметник од Кореја кој слика применувајќи ја техниката масло на платно. Неговите дела се карактеристични бидејќи очигледно ја истакнуваат неговата опсесија со полни румени усни.