Зачувајте ја историјата од вашиот Фејсбук чет

Иако е премногу едноставен и со многу недостатоци, четот на Фејсбук е моментално најмасовно користен. Еден од недостатоците е и тоа што не можете да си ја прегледате историјата на разговорите кои сте ги воделе со вашите пријатели.
Датум: 22 окт 2010
, Автор:

10 најскапи автомобили продадени на аукции

На оваа листа се наоѓаат автомобили кои се продадени низ неколку светски реномирани аукциски куќи. Иако колите се користени, сепак ги привлекуваат богатите луѓе да даваат милионски суми...
Датум: 22 окт 2010
, Автор:

Факултет кој ќе ви ги направи студентските денови незаборавни

Како центар за развој на футуристичкиот стил во архитектурата, главната цел на оваа градба е да преставува инспирација и мотивација за студентите...
Датум: 22 окт 2010
, Автор:

Зошто вашата диета не ги дава посакуваните резултати?

Дали ви се случило со недели да консумирате само зеленчук и овошје и да сфатите дека сте ослабеле само 1 килограм? Не сте единствени.
Датум: 22 окт 2010
, Автор:

Кафе за 60 секунди

Брзо, лесно и ладно кафе кое ќе ве расони наутро и ќе ве размрда попладне, а ќе ви одземе само 60 секунди за подготовка.