Почеток (Inception)

Филм за сонувањето, борбата, љубовта, возбудата, филм во кој реалноста и нереалноста се преклопуваат, филм кој мора да го гледате
Датум: 10 окт 2010
, Автор:

Чанти за лаптоп кои би посакале да ги имате

Се прашувате како да го заштитите вашиот лаптоп, а истовремено да изгледате кул?
Датум: 10 окт 2010
, Автор:

Тајната на животот… или беше кругот на животот!?

Секој круг се разликува, иако се повторува. Ако првиот бил одличен, вториот може да биде екстремно лош. Вашиот е добар, кругот на вашиот пријател може да биде подобар. Ама затоа е круг...
Датум: 10 окт 2010
, Автор: