03 октомври 2010 | Кафе пауза

Топ 5 содржини за изминатата недела (27.09-03.10)

Еве што најмногу се читаше на Кафе пауза изминатата недела...
Датум: 03 окт 2010
, Автор:

Хороскопот и молитвите

Според карактерите на луѓето со одреден хороскопски знак, може да се претпостави кој од нив како му се обраќа на Бога.
Датум: 03 окт 2010
, Автор:

Музика за мотивација

Дали ви се случило во дадени ситуации од животот, да посакате да започне песна во позадина која ќе одговара на моментот?
Датум: 03 окт 2010
, Автор:

Не е сѐ во очите, има нешто и во телото

Доколку при разговор, соговорникот започне да погледнува лево-десно, притоа без да се задржува долго на објектите околу него, ниту пак на вас, значи дека го губи или веќе го изгубил интересот...
Датум: 03 окт 2010
, Автор: