02 октомври 2010 | Кафе пауза

Како да се облекувате како Blair Waldorf?

Доближувањето до стилот на Блер е полесно одошто секој од нас мисли. Станува збор за неколку парчиња гардероба, кои секој од нас може да ги набави, а го оцртуваат нејзиниот специфичен стил на облекување.
Датум: 02 окт 2010
, Автор:

Облечете го вашето куче со стил

Сте размислувале ли некогаш дека можеби вашето куче сака да изгледа убаво додека го шетате во паркот, каде се обидува да шармира некое друго куче од спротивниот пол?
Датум: 02 окт 2010
, Автор:

Чоколадни бисквити со кафе

Овој рецепт е за сите оние кои обожуваат чоколадо - брзи, лесни, вкусни и крцкави чоколадни бисквити со кафе кои дефинитивно ќе ве освојат.
Датум: 02 окт 2010
, Автор: