Неколку причини зошто виното го подобрува вашето здравје

Листата на придобивки од виното е навистина голема, секако доколку се консумира во мали количини.
Датум: 25 сеп 2010
, Автор:

Војна преку шеги

Двајцата пријатели Амир Блуменфилд и Стритер Сајдел кои работат за веб-сајтот „Collegehumor“ станаа многу популарни на еден несекојдневен начин.
Датум: 25 сеп 2010
, Автор:

Вага и бик – љубовна комбинација

Вага и бик се две половини кои формираат една прекрасна целина...
Датум: 25 сеп 2010
, Автор: