11 септември 2010 | Кафе пауза

Дали и вие сте љубител на Ламборгини?

Ламборгини ја отворил компанијата за да создаде свој совршен, отмен, супер брз автомобил. Доколку ги погледнете сите модели на Ламборгини, ќе заклучите дека ја остварил својата цел.
Датум: 11 сеп 2010
, Автор:

Јогата го подобрува сексуалниот живот

Луѓето кои вежбаат јога, уживаат во својот сексуален живот повеќе од останатите...
Датум: 11 сеп 2010
, Автор:

Најдобрите настапи на Britain’s got Talent

За да поминете понатаму, сѐ што треба е да добиете барем два гласа од тричленото жири, составено од Аманда Холден, Пирс Морган и најтешката пречка за сите натпреварувачи, Сајмон Каул.
Датум: 11 сеп 2010
, Автор: