10 септември 2010 | Кафе пауза

Изберете модерни бои при преуредувањето на вашата бања

Веќе подолго време размислувате за преуредување на вашата бања? Погледнете неколку предлог идеи кои можат да ви помогнат да се одлучите за вистинската варијанта.
Датум: 10 сеп 2010
, Автор:

Креативна реклама на Икеа: 100 слатки мачиња во потрага по место за одмор

Познатата шведска фирма за мебел и за разни предмети во домаќинството „Икеа“, направила интересен експеримент, пуштајќи 100 слатки мачиња низ една од нивните големи продавници...
Датум: 10 сеп 2010
, Автор:

Ослабете со пешачење

Пешачењето е одличен и многу погоден начин за одржување на физичката активност. Експертските анализи покажуваат дека просечниот човек...
Датум: 10 сеп 2010
, Автор:

Интересни факти поврзани со кафето

Кафето е одлично за исхраната, бидејќи нема калории.
Датум: 10 сеп 2010
, Автор: