05 септември 2010 | Кафе пауза

Каква фризура најдобро ви прилега?

Пронаоѓањето на фризура која убаво ќе прилега на вашето лице ќе ги прикрие вашите недостатоци.
Датум: 05 сеп 2010
, Автор:

Интересни Гинисови рекорди

Лиса Кортни ја поседува најголемата колекција со Покемон предмети. Според Гинисовата книга, таа има 12 113 предмети и не планира да престане да ги собира.
Датум: 05 сеп 2010
, Автор:

Лате од ванила (Vanilla Latte)

Богат вкус, лесен за подготовка
Датум: 05 сеп 2010
, Автор: