Моден тренд: плетени алки

Плетените алки се вистински хит во зимските денови. Ги има во многу различни модели и варијанти, плетени од волница или од конци за везење, со разни додатоци како копчиња, монистра или пак плетени цветови, кратки или долги и комбинирани со други материјали.

Моден тренд: плетени алки

Зависно од моделот може да се носат баш како алки или пак како манжетни на двете раце. Направивме селекција на најубавите модели, па повелете инспирирајте се и бидете креативни во текот на вашето слободно попладне.

Моден тренд: плетени алки Моден тренд: плетени алки Моден тренд: плетени алки Моден тренд: плетени алки Моден тренд: плетени алки Моден тренд: плетени алки Моден тренд: плетени алки

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар