Како да претворите камен збајатен леб во тазе воздушесто-крцкаво пекарско задоволство?

Како да претворите камен збајатен леб во тазе воздушесто-крцкаво пекарско задоволство?

Можеби не јадете многу леб, па често ви остануваат залихи кои на крајот завршуваат во ѓубре или како храна за гугутките. Но, добра работа е дека доколку лебот се исуши и се стврдне како камен, сепак може да се врати во првобитната состојба, каков што бил кога првпат излегол од фурна. Значи, не го фрлајте стврднатиот леб! Погледнете што треба да направите.

 


Бидете секогаш во тек со новите содржини на Кафе пауза. Следете нè на Твитер или пак станете фанови на нашата страница на Фејсбук.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар