20 примери што докажуваат дека платнените патичиња се најдобриот моден детаљ!

Последен пат кога овој модел на патики можеше да се забележи на сечии стапала, беа 90-тите! Тие беа толку распространите што и момците и девојките ги носеа. Но, изгледа тие повторно се враќаат на врвот на модата бидејќи како што се стоплува времето, така сè повеќе млади девојки ги одбираат токму нив. Фактот што можат да се комбинираат буквално со сите видови аутфити дополнително ја зголемува нивната популарност. Во продолжение следуваат 20 комбинации што ќе ви докажат дека и вие треба да се препуштите на овој едноставен, но впечатлив тренд од 90-тите!

(5) 20-primeri-shto-dokazhuvaat-deka-platnenite-patichinja-se-najdobriot-moden-detalj-www.kafepauza.mk (1) 20-primeri-shto-dokazhuvaat-deka-platnenite-patichinja-se-najdobriot-moden-detalj-www.kafepauza.mk (3) 20-primeri-shto-dokazhuvaat-deka-platnenite-patichinja-se-najdobriot-moden-detalj-www.kafepauza.mk (4) 20-primeri-shto-dokazhuvaat-deka-platnenite-patichinja-se-najdobriot-moden-detalj-www.kafepauza.mk (6) 20-primeri-shto-dokazhuvaat-deka-platnenite-patichinja-se-najdobriot-moden-detalj-www.kafepauza.mk (7) 20-primeri-shto-dokazhuvaat-deka-platnenite-patichinja-se-najdobriot-moden-detalj-www.kafepauza.mk (9) 20-primeri-shto-dokazhuvaat-deka-platnenite-patichinja-se-najdobriot-moden-detalj-www.kafepauza.mk (10) 20-primeri-shto-dokazhuvaat-deka-platnenite-patichinja-se-najdobriot-moden-detalj-www.kafepauza.mk (11) 20-primeri-shto-dokazhuvaat-deka-platnenite-patichinja-se-najdobriot-moden-detalj-www.kafepauza.mk

Продолжува на втората страница

За авторот
Дипломиран психолог кој обожава да пишува. Отсекогаш многу ја интересирала астрономијата и физиката, а животно мото ѝ е дека не смее да помине ни еден ден без танцување. Автор на книгата „На работ од времето“, првиот дел од трилогијата „Наследството на Вероника“.

Поврзани содржини

Остави коментар