Животни кои се многу изненадени од она што го гледаат пред себе

Што точно виделе овие животни во моментот кога биле фотографирани? Погледот мора да е шокантен бидејќи нивните вилици дефинитивно ја допираат земјата. Започнувајќи од мачки и кучиња, па сè до мајмуни и риби погледнете ги изразите кои ја покажуваат најголемата вчудовиденост која некогаш сте ја виделе…

(1) Животни кои се многу изненадени од она што го гледаат пред себе


За авторот
Дипломиран психолог кој обожава да пишува. Отсекогаш многу ја интересирала астрономијата и физиката, а животно мото ѝ е дека не смее да помине ни еден ден без танцување. Автор на книгата „На работ од времето“, првиот дел од трилогијата „Наследството на Вероника“.

Поврзани содржини

Остави коментар