Пат околу светот преку 2000 фотографии

24 часа, 8 држави, 2000 фотографии – 1 неверојатно видео. Се надеваме дека Алекс Профит, креаторот на овој извонреден и многу креативен проект ќе продолжи да фотографира, сè додека не го обиколи секое место на планетата Земја. Уживајте.Пат околу светот преку 2000 фотографии


За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар