Мачки на кои им е потребно вашето внимание во истиот момент кога ќе почнете со учење, читање или пишување

Мачките сакаат да влијаат врз вашата едукација колку што е можно повеќе за конечно да можат да го освојат светот! Се забележуваат мачки во сите градови на планетата кои се обидуваат да ги спречат луѓето во учењето, читањето или пишувањето, знаејќи дека со секоја следна книга ќе им биде потешко конечно да нè освојат…

Ти нема да учиш, ти ќе си играш сега со мене!

Ти нема да учиш, ти ќе си играш сега со мене!


За авторот
Дипломиран психолог кој обожава да пишува. Отсекогаш многу ја интересирала астрономијата и физиката, а животно мото ѝ е дека не смее да помине ни еден ден без танцување. Автор на книгата „На работ од времето“, првиот дел од трилогијата „Наследството на Вероника“.

Поврзани содржини

Остави коментар