25 животни кои ја совладале техниката „прегрнување“ додека спијат

Исто како луѓето, така и животните се чувствуваат многу поудобно и побезбедно доколку се во близина на друго животно или човек. Тоа воопшто не изненадува поради фактот што тие поминуваат премногу време со луѓето и на тој начин учат од нивното однесување. Но, кога станува збор за прегратки, овие животни се шампиони! Тие толку добро се истренирани во оваа дисциплина што никој не може да ги надмине. Погледнете…

(1) 25 животни кои ја совладале техниката на прегрнување додека спијат

За авторот
Дипломиран психолог кој обожава да пишува. Отсекогаш многу ја интересирала астрономијата и физиката, а животно мото ѝ е дека не смее да помине ни еден ден без танцување. Автор на книгата „На работ од времето“, првиот дел од трилогијата „Наследството на Вероника“.

Поврзани содржини

Остави коментар