Многу повеќе од квалитетна слика: гледањето телевизија со Sony е сосема ново доживување

4K Ultra HD и Full HD LED BRAVIA™ палета на телевизори од Sony со нова „клинеста“ форма
Датум: 13 Jan 2014
, Автор: