Како помина ревијата на ПС Фешн на Fashion Week SS 2014?

Познатиот моден бренд ПС Фешн со своја модна ревија учествуваше на "Ready to Wear Fashion and Music Marathon", настан кој е дел од Fashion Week 2014, а се одржа во Скопје Сити Мол.
Датум: 11 Apr 2014
, Автор:

Петнаесетминутен шопинг со 80% попуст во P. S. Fashion

За дамите со голема пасија за шопинг, модниот бренд подготвува 80% попуст на се што ќе биде изложено во П.С, а попуст ќе има неколкукратно само во одредени 15 минути од денот.
Датум: 07 Feb 2014
, Автор: