Интересни факти за „Озборувачка“ (Gossip Girl)

Моментално е една од најгледаните и најпопуларните тинејџерски серии, најмногу поради гламурот и модата, како поради и специфичноста и комплексноста на секој лик поединечно.

Музичката кариера на глумците од „Gossip Girl“

Тејлор Момсен (Џени Хамфри), Ед Вествик (Чак Бес) и Лејтон Мистер (Блер Волдорф), не само што се прославија со своите улоги во мега-популарната ТВ серија „Gossip Girl“, туку тие градат и свои музички кариери.
Датум: 01 Nov 2010
, Автор:

Ентериерот во Gossip Girl

Во приказната на серијата, совршено се вклопуваат модерно и скапо облечени ликови кои живеат во прекрасни куќи и хотели со луксузно и гламурозно внатрешно уредување. Еве неколку различни стилови на ентериери...
Датум: 21 Oct 2010
, Автор:

Како да се облекувате како Blair Waldorf?

Доближувањето до стилот на Блер е полесно одошто секој од нас мисли. Станува збор за неколку парчиња гардероба, кои секој од нас може да ги набави, а го оцртуваат нејзиниот специфичен стил на облекување.
Датум: 02 Oct 2010
, Автор: