Погледнете ја велосипедската оф-роуд тура низ Мариово прикажана со дрон и GoPro камера

Во еден од најубавите предели во Македонија, Мариово, пред една недела се одржа традиционалниот фестивал Мариово оф-роуд, а врв на тридневниот настан беа велосипедските тури.
Датум: 25 мај 2017
, Автор:

Македонски кроасани освојуваат девет странски пазари

Кроасаните 4U може да се најдат во Грција, Србија, Косово, Албанија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Хрватска, Романија и во Италија, а достапни се и низ поголемите маркети во земјава.
Датум: 15 ное 2016
, Автор: