10-те најчудни градови во светот

Ако мислевте дека вашиот град и вашите соседи се чудни, верувајте откако ќе ја разгледате оваа листа сигурно ќе го промените вашето мислење и ќе сфатите дека всушност живеете на едно мирно и здодевно место.

Уметност на машина за пишување

Погледнете дел од уметничкото творештво на Paul Smith направено на машина за пишување.