Неколку психолошки совети за оние кои се хронично уморни

Како уморот влијае врз вашиот живот и што можете да направите за да го победите?

За кои работи во животот не вреди да се нервирате?

Ова се само еден мал дел од работите, за кои многумина мудри луѓе низ светот се сложни дека не се вредни за нервирање.