Американска солена пита со пилешко и печурки

Брз и вкусен оброк за кој било ден од неделата

Постојат луѓе кои можат да чекорат по вода?

Во врнежливиот период, кога солената пустина е покриена со вода, таа создава неверојатна природна рефлексија, како еден вид џиновско огледало, при што создава илузија...