6 работи што ќе ги разберат само девојките кои обожаваат шопинг

Зар животот не би бил полесен доколку имаме само еден пар обувки?

Ситуации со кои ќе се соочите кога ќе читате книга што другите веќе одамна ја прочитале

Речиси секој на своите полици ја има онаа книга која е купена уште многу одамна, собира прашина и сѐ уште чека да биде прочитана.

22 ситуации кои сите ние сме ги доживеале заедно со нашата најдобра пријателка

Денес зборуваме за животните ситуации кои сте ги поминале заедно со вашата најдобра другарка.

15 знаци дека сте во тотален хаос

Ако се пронајдете во следниве 15 ситуации, време е да си го средите животот и да му ставите крај на хаосот кој ве спречува да одите напред...

10 непријатни ситуации кои секој ги има доживеано

Овие мали работи може да претставуваат големи грижи.

5 ситуации во кои мора да се ставите себеси на прво место

Иако убаво е да се грижиме за другите, понекогаш треба да се ставаме себеси на прво место.

Вие не сте вистински пар пред да ги преживеете овие минијатурни кошмари

Некои ситуации се вообичаени и нормални, додека пак други може да бидат незгодни и да предизвикаат непријатност.

Што да му кажете на момчето кое ви праќа измешани сигнали?

Во еден момент тој делува како вие да сте единствената девојка која го интересира, а веќе во следниот се повлекува и почнува да ве игнорира.

15 урнебесни фотографии во кои сите ќе се пронајдат

15 урнебесни ситуации кои сигурни сме дека секому ќе му бидат познати.

Илустрации кои докажуваат колку е тежок животот на една урбана девојка

Касандра Калин е автор на голем број стрипови кои совршено ги илустрираат непријатните ситуации со кои секојдневно се соочуваат урбаните девојки.

5 ситуации кои ќе го расплачат и најголемиот фраер

Уште од раното детство, машките деца ги учат дека не треба да плачат и дека треба да ги задржуваат нивните солзи, па така тие тоа го спроведуваат и понатаму во животот.