10-те најстрашни книги од Стивен Кинг по чие читање нема да можете да заспиете

Доколку сте расположени во ведрите летни денови да внесете малку мрак и стимулација на психата, нема да погрешите со Стивен Кинг.

10 прекрасни романи за кои треба да најдете време оваа зима

Без разлика дали сте љубители на воени романси, магични авантури или биографски книги, овие 10 романи без сомнение ќе ви се допаднат.

Неколку одлични, но недовршени литературни дела

Дури и да успееме да ги отплеткаме конците така како што овие големи умови планирале, никогаш нема да знаеме дали е тој вистинскиот начин да се комплетира кој било од овие паралелни светови.
Датум: 11 мај 2012
, Автор: