Важна психолошка лекција: Изберете да бидете љубезни наместо да докажувате дека сте во право

Докторот по психологија и еден од најистакнатите писатели на современа мотивациска литература, Вејн Даер, открива зошто никогаш не треба да се расправате околу тоа дали сте во право.

10 реченици кои ќе ви го променат животот

Само една реченица некогаш може да ни го уништи денот, да ни го промени расположението или да ни го направи денот поубав.
Датум: 17 фев 2013
, Автор: