Продуктивни работи што можете да ги правите за време на дождливите денови

Со доаѓањето на есента пристигнаа и дождливите денови. Некои луѓе уживаат во нив, додека пак други едвај чекаат да поминат.

8 утрински навики за попродуктивен ден

Голем број луѓе често забораваат дека клучот за вистински успешен ден се наоѓа токму во раните утра.

Науката открива: Зошто вашиот работен ден треба да биде пократок?

Многу луѓе сметаат дека понапорната работа и трудот резултираат со поголема продуктивност, но дали е тоа навистина така?

6 работи кои успешните луѓе ги прават за време на викендот

Викендот никогаш не треба да се поминува залудно.

12-те навики на најпродуктивните луѓе

Ги знаете они супер продуктивни луѓе кои секогаш успеваат да направат повеќе од останатите?
Датум: 14 мар 2016

11 начини како истовремено да бидете и среќни и продуктивни

Овие начини ќе ви помогнат да ја комбинирате среќата со продуктивноста!

Намалена ви е продуктивноста на работното место? Овие фактори се виновни за тоа!

Нормално е вашата продуктивност да опаѓа кога работниот ден се ближи кон крајот, но ако ова го забележите дури и во најдобриот период од денот, тогаш сигурно ви влијаеле многу други фактори.

9 лесни техники за поголема продуктивност кои ќе го променат вашиот живот

Дали и вие сте меѓу оние луѓе на кои 24 часа во денот не им се доволни?

8 чекори за подобрување на вашата креативност и продуктивност

Зошто сите ние имаме тенденција да сакаме да бидеме поуспешни во оние нешта за кои сме навистина страсни?

2, 5, 11, 15, 20, 43: Најважните броеви во вашиот живот

Еве како тие можат да ви помогнат...

6 психолошки трикови кои ќе ви помогнат да бидете попродуктивни

Постојат неколку едноставни умствени трикови со кои можете да ја подобрите вашата креативност, брзо и ефикасно.