На овој начин пропаднатата врска нѐ учи да започнеме да се почитуваме себеси

Се обидовте многу пати, но секој пат она што беше убаво и ве поврзуваше, се губеше во споредба со глупостите што ви се случуваа. Дали глупоста е појака и поголема од љубовта?

10 нешта кои добриот маж никогаш не би ѝ ги направил на својата сакана

Почнувајќи од најобичните и секојдневни работи, па сѐ до оние сериозните и важни карактеристики на една врска, партнерството треба да е едно убаво доживување.

Што секој татко ја учи својата ќерка за нејзиниот иден сопруг?

Еве на што најчесто ги учат татковците своите ќерки кога станува збор за љубовта.
Датум: 29 авг 2014
, Автор:

27 работи со кои несвесно ги импресионирате оние околу вас

Еве на што треба да обрнете внимание доколку сакате лесно да ги импресионирате луѓето околу вас.
Датум: 20 мар 2014
, Автор:

10 правила кои мора да ги почитуваш доколку излегуваш со мојата ќерка

Кога станува збор за нивните ќерки, татковците се секогаш заштитнички настроени. Но, има и случаи кога некои се и премногу.