Визуелно послаби со вистинскиот костим за капење

Одберете го вистинскиот костим за капење, кој ќе крие сè што треба, а ќе го разголува она што е убаво. :)

Како да се облекувате за да изгледате послабо?

Гардеробата која ја поседувате треба да ја комбинирате паметно, бидејќи таа може визуелно да ве направи повисоки и послаби. Следете ги следниве совети и секогаш ќе се чувствувате пријатно кога сте некаде излезени.