Како зборуваат животните во различни земји?

Петелот не кукурика исто во секоја земја на светот.

Интересни новогодишни традиции

Ако за најлудата ноќ планирате да заминете надвор од земјата, немојте да се изненадите ако наидете на некоја од следните традиции.
Датум: 22 дек 2011
, Автор: