Научниците создале екстензија за смартфон која со 99-процентна сигурност може да открие рак

Научниците од државниот универзитет во Вашингтон создале опрема која може да открие рак.

9 работи во вашиот дом кои откриваат каква личност сте навистина

Секоја ситница во домот може многу да открие за вашата личност - дури и вашиот кујнски шкаф!

5 работи кои не морате да им ги кажете на вашите најдобри пријатели

Споделувањето интимни информации со пријател треба да биде избор, а не обврска и ниту пак вие треба да очекувате од нив да ви кажуваат сѐ што им се случува.

Две прекрасни девојки ќе ви покажат дека никој не е совршен

Две девојки ја отстрануваат шминката и ги откриваат своите проблеми на кожата со цел да ги потсетат луѓето дека никој не е 100% совршен.

Откријте го полот на вашето бебе без да одите на ултразвук

Штом се потврди бременоста, покрај големата радост која доаѓа со оваа вест, оваа состојба носи и многу забавни моменти, од кои една е и погодувањето на полот на бебето.
Датум: 03 фев 2014
, Автор:

Зошто не можете да откриете дали ве лажат?

Постојат и истражувања кои потврдуваат дека колку и да се трудиме, никогаш не можеме да бидеме сигурни дека сме фатиле некого во лага.