Здрави јаглехидрати кои ќе ви помогнат да ја постигнете посакуваната телесна тежина

Јаглехидратите играат голема улога во правилното функционирање на организмот и задоволувањето на енергетските потреби.

5 едноставни начини да добиете кремаста овесна каша

Разгледајте ги овие пет можности и изберете една која вашиот здрав оброк ќе го направи повкусен и поинтересен.

Ослободете се од несаканите влакна без депилација, еднаш за секогаш

Мака ви е од болното отстранување на несаканите влакна? Имаме едноставно решение, а состојките веројатно веќе ги имате дома.
Датум: 14 мај 2014
, Автор:

10 здрави и вкусни идеи за овесна каша

Ако ви недостасуваат идеи, потопете го овесот во млеко или јогурт, а потоа применете некоја од овие кои ние ви ги предлагаме.