5 супер филмови кои излегуваат во ноември

Во продолжение следуваат најавите за пет филмови кои излегуваат во следните неколку недели, а за кои се очекува да остават печат на филмската 2014 година.

Видео игри кои ќе можете да ги играте во ноември

Овој месец излегуваат продолженија од неколку светски најиграни видео игри. Проследете ја листата и спремете се за големи возбудувања оваа есен.
Датум: 02 ное 2010
, Автор: