„На работ од времето“ — Книга која има моќ да го сопре времето околу вас, да ве пренесе на неочекувани места и да ве впушти во незамисливи авантури

Илјада години од денес… Со светот владеат совршени луѓе со чисти гени кои живеат во беспрекорно општество...
Датум: 26 ное 2016
, Автор:

Филм: Одредот на отпишаните (Suicide Squad)

Тајна владина организација ги регрутира најозлогласените негативци за да ги елиминираат натприродните закани во замена за намалување на затворската казна.

Филм: Ѕвездени патеки: Од другата страна (Star Trek: Beyond)

Екипажот наидува на неистражени територии, каде што ќе запознаат моќни непријатели

Филм: Ден на независноста: Нова закана (Independence Day: Resurgence)

2 декади по првата инвазија, Земјата се соочува со нова закана од вонземни сили

Филм: Воркрафт: Почеток (Warcraft: The Beginning)

Царството Азерот е на работ од војна како што неговата цивилизација се соочува со страшните воини – орките, кои се обидуваат да го напуштат својот уништен свет и да колонизираат нов.

Филм: Икс-Мен: Апокалипса (X-Men: Apocalypse)

Идните херои под водство на професорот Икс и Мистик се соочуваат со Апокалипса и неговите 4 јавачи за да го спасат светот од глобална катастрофа.

Филм: Капетан Америка: Граѓанска војна (Captain America: CIvil War)

Низа суперхерои застануваат на спротивните страни во политичката дебата помеѓу слободата и безбедноста.

Филм: Бетмен против Супермен: Зора на правдата (Batman v Superman: Dawn of Justice)

Најголемите херои на планетата и пошироко застануваат на двете спротивни страни на фронтот во битката за опстанокот на човештвото.

Филм: Предана (Allegiant)

Трис конечно излегува од ѕидовите на Чикаго со цел да открие дали постои нешто зад нив

ТВ серија: Втора шанса (Second Chance)

Милијардер и биоинженер враќаат во живот полицаец кој бил убиен

ТВ серија: Колонија (Colony)

Едно семејство е соочено со тешки одлуки во обид да останат заедно и да ја преживеат инвазијата

ТВ серија: Легенди на утрешнината (Legends of Tomorrow)

ТВ серија за патникот низ време, Рип Хантер, кој собира тим од херои и негативци со цел да ја спречи апокалипсата која ѝ се заканува на Земјата