Ученици даваат креативни одговори на едноставни прашања од нивните наставници

Децата се забавни, итри и креативни, а наставниците по дифолт се здодевни. Кога ќе ги напуштиме школските клупи, мислењето значително ни се менува...
Датум: 24 дек 2014
, Автор:

Нова девојка (New Girl)

Интересна серија за една уште поинтересна девојка...
Датум: 04 апр 2012
, Автор: