Оваа мачка со веѓи изгледа како да ги осудува сите околу неа

Сите знаат дека густите веѓи се еден од најголемите трендови од 2016 година. Но, изгледа дека овој тренд е популарен и помеѓу животните.

Совршена јака за љубителите на мачки

Љубители на мачки, радувајте се!

Зближете се со вашата мачка со помош на оваа неверојатна четка!

Ова со сигурност ќе ви стане вашата наредна омилена активност.

Необично семејство: 4 кучиња, 1 мачка, 2 патки и брачен пар кој очекува бебе

Веројатно никогаш не сте си препоставиле дека кучиња, мачки и патки можат да живеат под еден покрив, во едно семејство.

Погледнете како овој згоден модел вежба со неговата слатка мачка

Она што е интересно е дека многу луѓе не гледаат мачка на видеото. Вие можете да ја забележите во следниве вежби што ги прави Тревис?

Дознајте како мачките покажуваат љубов

Иако некои луѓе велат дека тие се скржави кога треба да покажат љубов, вистината е дека тие само имаат свои начини на кои ја докажуваат нивната приврзаност.

Вредни, амбициозни, но и неуредни: Дали ги поседувате особините на типичен сопственик на мачка?

За нив се вели дека се таинствени, ладни и тврдоглави... Поради тоа мачките одговараат на одреден профил на личност со кој совршено се сложуваат.

4 начини да го подобрите односот со вашата мачка

Несомнено е дека мачките се емоционално нежни суштества.

Мачка и брадест змеј ги кршат правилата на животинскиот свет и стануваат најдобри пријатели

Запознајте го Чарлс, женскиот брадест змеј и Бејби, мачката – прекрасното дуо кое ни докажува дека пријателството може да цути дури и кога сè е против него.

Талентирана мачка балерина танцува како никој да не ја гледа

Дали некогаш сте се запрашале што прави вашата мачка кога не сте дома?