Исповед на еден маж кој се обидел да ѝ одржи лекција на неговата девојка

Велат дека мажите многу се разликуваат од жените, особено кога се работи за сексуалните потреби. Оттаму и потекнува изреката дека мажите се од Марс, а жените од Венера.

5 знаци дека сте во врска со детинест маж

Размислете дали се состанувате со некој кој понатаму ќе зависи од вас или со партнер со кој ќе можете да донесувате заеднички важни животни одлуки.

Совршениот сопруг за секој хороскопски знак

Дали сте една од оние девојки кои уште од деца сонувале за нивната свадба?

Овој маж се венчал со својот смартфон за да докаже важна поента

Тој се венчал со својот смартфон во Градот на гревовите минатиот месец за да ја потенцира опседнатоста на општеството со потребата да се остане поврзан.

Татко советува како да го пронајдете мажот од вашите соништа

Татковците само сакаат нивните ќерки да пронајдат некој кој навистина ги заслужува.

Смешни илустрации кои покажуваат како се менува животот на еден маж по бракот

Секој маж еден ден ќе го одбележи крајот на неговиот безгрижен и слободен живот и ќе заплива во брачните води.

Најчестите машки лаги преку кои не смеете да поминете и оние кои се дозволени во врската

Некои од тие лаги се сериозни и не смеете да ги занемарите, но некои се сосема безопасни.

7 караници во кои ниту еден маж сè уште не победил

Без разлика колку се вербално моќни, со каков вокабулар располагаат и колку цврсти аргументи имаат, дамата е секогаш во право!

Крал под нејзина контрола

И покрај тоа што во минатото жените немале никакви права и нивниот глас се сметал за безначаен, сепак нивната лукава и пресметлива природа наоѓала начин да го наметне своето влијание барем врз постапките на нивниот маж.

10 знаци дека конечно сте го привлекле неговото внимание

Откако жената ќе го добие вниманието на мажот, тогаш е на вистински пат да го освои и неговото срце.

5 работи што жените мислат дека се одбивни за мажите, но всушност не се

Ако е заинтересиран за вас, тоа значи дека му се допаѓате и вие и вашиот изглед. Тој не се заморува со ситниците кои вас ве мачат.

Вистинската разлика помеѓу мажите и жените

Би сакале да кажеме дека би се изненадиле од тоа што ќе го прочитате, но сигурни сме дека веќе многу добро го знаете ова!