Поучна приказна: Царот и бунарот

Кој е луд, а кој е нормален?

Реални мисли од „надреалниот“ Салвадор Дали

„Не плаши се од совршенството, бидејќи никогаш нема да го достигнеш.“
Датум: 29 мар 2012
, Автор: