Во која боја најмногу ги сакате слатките задоволства?

Фантастична серија фотографии наречена „Sugar Series“ во која слатките задоволства се групирани според бојата. Нели ви доаѓа да ги изедете сите? :)
Датум: 14 авг 2013
, Автор: